Hirdetés

Szemkápráztató Blu-ray kombót mutatott be az Asus

Az Asus bemutatta az első vékony kivitelű, hordozható Blu-ray kombóját, mely SBC-04D1S-U típusjelzéssel kerül forgalomba. Az USB 2.0 interfészre csatlakoztatható termék rendkívül igényes külsővel rendelkezik, az oldalán egy célkereszthez hasonlító kivágás található, mely alatt egy kék LED teljesít szolgálatot. Utóbbi fényereje a vezérlőszoftver segítségével igény szerint állítható, így a meghajtó élénk fényáradattal jelzi, amikor éppen aktívan üzemel.

Az álló vagy fekvő helyzetben egyaránt használható, fekete színben pompázó készülék a BD-R, BD-RE és BD-ROM lemezek olvasása mellett a DVD±R-t és a DVD+RW-t nyolcszoros, a DVD-RAM-ot ötszörös, a DVD-RW-t hatszoros, a DVD±R DL-t négyszeres, a CD-RW-t tizenhatszoros, míg a CD-R-t huszonnégyszeres sebességgel írja. A termék a CD és a DVD lemezeket 200, a Blu-ray diszkeket pedig 240 ms-os elérési idővel kezeli.

A meghajtó tervezésénél elsősorban a hordozhatóság volt a fő szempont, és ezt az igényt 157 x 142 x 21 mm-es méretével, illetve 412 grammos tömegével tökéletesen ki is elégíti. A CyberLink szoftverekkel támogatott, 2 MB-os gyorsítótárral felszerelt Asus SBC-04D1S-U Blu-ray kombó még ezen a héten a boltokba kerül, az ajánlott fogyasztói ára 160 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés