Hirdetés

Integrált AMD E-450 APU-t kap az ASUS E45M1-M Pro alaplap

Az elgondolás nem új keletű, az ASUS rendelkezik már egy E35M1-M Pro névre keresztelt microATX méretű alaplappal, melyen az AMD E-350-es APU-ja dolgozik integrált formában. Most azonban a mintegy három héttel ezelőtt bejelentett, két Bobcat magot tartalmazó, 1,65 GHz-es AMD E-450 APU és A50M chipset köré építettek fel egy új alaplapot, mely szintén microATX formátummal rendelkezik, és természetesen az APU képességeiből kifolyólag hivatalosan támogatja az 1333 MHz-es (nem hivatalosan – tuninggal – pedig 1600 MHz-es) DDR3 modulokat.

Ezek behelyezésére két foglalat áll rendelkezésre, továbbá kapott még egy PCI Express x16 foglalatot, 5 darab SATA 6 Gbps és 1 darab eSATA csatlakozót, valamint két USB 3.0-s kaput. Az APU-ba integrált, 80 shader processzorral ellátott Radeon HD 6320 számára DVI, D-Sub és HDMI képkimenetek kerültek a hátoldalra, továbbá egyéb vezérlőkből rendelkezésre áll az 5.1 csatornás hangkodek és Gigabit Ethernet kontroller is.

Az UEFI BIOS-szal és EPU energiagazdálkodási lehetőséggel érkező ASUS E45M1-M Pro alaplap pontos megjelenési dátumáról és áráról egyelőre nem kaptunk információt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés