Hirdetés

Asus alaplapok a Wall Streeten

Meglehetősen szokatlan marketingötlettel álltak elő az Asus szakemberei a cég legújabb, P5W64 WS (azaz Wall Street) típusú alaplapjának bevezetése során. A világ alaplapgyártóinak élvonalába sorolt vállalat új termékéhez négy PCI Express videokártya csatolható, a P5W64 WS-t mégsem a keményvonalas játékosoknak szánja a vállalat, hanem az egyszerre rendszerint több kijelzőt figyelemmel kísérő tőzsdeügynököknek, alkuszoknak.

Hogy egy bróker számítógépébe mily módon kerül beépítésre, hogyan jut el egy Asus alaplap, az egyelőre nem tisztázott, tény mindenesetre, hogy a négy videokártyához csatlakoztatható nyolc kijelzőn már alighanem egy tőzsdei szakember számára is zavarba ejtően sok információ jeleníthető meg. Az Intel 975X lapkakészletére épülő P5W64 WS amúgy az egyik legmodernebb, legjobban felszerelt alaplap a piacon, képes fogadni a legtöbb manapság kapható Intel CPU-t, maximum 8 gigabájt memóriával, 8 Serial ATA II, valamint 2 Ultra ATA egységgel bővíthető. A dual gigabites hálózati vezérlővel, 2 FireWire és 8 USB 2.0 csatolóval ellátott P5W54 WS a zenekedvelő vagy mozizni vágyó brókereknek mindemellett nyolccsatornás hangrendszert is kínál.

Az Asus P5W54 WS természetesen minden körülmények közt stabilnak és lehetőség szerint halknak kell maradnia, ezért az alaplap melegedő komponenseit a gyártó a jól ismert Stack Cool 2 passzív hűtőrendszere hűti, a tápfeszültségek stabilan tartásáról pedig egy nyolcfázisú tápáramkör gondoskodik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés