Hirdetés

Csúcslejátszója alá pozicionálta új, tetszetős külsejű PMP-jét az Astell&Kern

Az Astell&Kern néhány év alatt a hordozható médialejátszók piacának egyik legfontosabb szereplőjévé nőtte ki magát. A vállalat ma már meglehetősen nagy termékkínálattal rendelkezik, amiben megtalálható egy egyértelműen luxuskategóriás készülék is, az AK380. A cég most bejelentette, hogy piacra lépnek egy ennél kisebb tudású, és ennek megfelelően olcsóbb darabbal is az AK320 személyében. Elsőként Nagy Britanniában lesz kapható 1500 fontos (~ 666 000 forint) áron, tehát fele annyiba kerül majd, mint az említett csúcsmodell.

Astell&Kern AK320
Astell&Kern AK320 [+]

A jellegzetes formai jegyeket magán hordozó AK320 128 GB adattárolásra szánt belső memóriával rendelkezik, ami microSD kártyák segítségével tovább bővíthető. Két darab Asahi Kasei AKM AK4490 DAC egységgel látták el, és természetesen biztosítja a nagy felbontású állományok (WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, Apple Lossless, AIFF, DFF, DSF) kezelését is, de a natív DSD lejátszást nem támogatja.

Astell&Kern AK320
Astell&Kern AK320 [+]

A DLNA kompatibilis termék rendelkezik beépített Wi-Fivel, és képes az webes adatbázisokban található különféle tartalmak online streamelésére is, továbbá biztosítja a Bluetooth 4.0 adatviteli technológia használatát is. A 11,2 centiméter magas, 7,9 centiméter széles és 1,7 centiméter vastag modellt 3400 mAh akkumulátorral rendelkezik, 4 hüvelykes, színes LCD kijelzőjének felbontása 800x480 képpont.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés