Hirdetés

X99-es Fatal1ty lapot villantott az ASRock

Az ASRock továbbra is igényt tart Johnathan "Fatal1ty" Wendel szolgálataira, vagy legalábbis a nevére, hiszen a még bejelentés előtt álló Intel X99 vezérlőhídra épülő, Haswell-E processzort fogadó termékek között is lesz olyan is, amit a nagy múlttal rendelkező gamer beceneve fémjelez.


[+]

Ez lesz az ASRock Fatal1ty X99X Killer alaplap, amiről néhány képet már most, a hivatalos rajt előtt közszemlére tett a vállalat. A szokásos, piros-fekete színkombinációban pompázó deszkát egészen jól felszerelték; 8 DDR4 foglalat, három darab PCIe x16 és két darab PCIe x1 bővítősín CrossFire és SLI támogatással, 10 darab SATA 6 Gbps port és egy eSATA csatoló, plusz egy Ultra M.2 foglalat a PCIe x4 erejével megtámogatva. Sajnos SATA Express ezúttal sem került a fedélzetre – ahogyan a korábban látott Extreme 4-en sincs ilyen.


[+]

Továbbá a képek alapján fellelhető a 7.1 csatornás Purity Sound 2 hangvezérlő, a dupla Gigabit Ethernet (amiből az egyik a Qualcomm Killer E2200-ra épül, a másik az Intel istállójából való) és az alacsony késleltetésű Fatal1ty USB port a beviteli eszközök számára.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés