Hirdetés

Április végén érkezik az Asus-Lamborghini notebook

Az Asus először a január elején megrendezett Consumer Electronics Show alkalmával lépett a nyilvánosság elé az olasz autógyártóval közösen megálmodott Lamborghini VX1 notebookkal. A modell várhatóan április végén jelenik meg a piacon, s már azt is pontosították, mit takar a 2799 eurós ár.

A noteszgép az Intel-féle Centrino Duo platformra alapoz, szíve egy 2 GHz-es Core Duo T2500 processzor. A grafikus vezérlő tekintetében igyekeztek kompromisszumot találni a hordozhatóság és a 3D-teljesítmény között, ennek eredménye egy NVIDIA GeForce Go 7400 GPU beépítése lett, amely az alapkiépítésben 1 GB DDR2 rendszermemória egy részének felhasználásával együtt legfeljebb 512 MB RAM-mal gazdálkodhat a TurboCache technológia jóvoltából.

A Glare Type kijelző képátlója 15 hüvelyk, felbontása 1400x1050 pixel, a beállításokat a Splendid rendszer optimalizálja a futó alkalmazáshoz. A tárolórendszert egy 120 GB kapacitású merevlemez és egy super-multi DVD-író alkotja, a kommunikációs csomag pedig kellő rugalmasságot biztosít a Bluetooth 2.0, valamint az IEEE 802.11a/b/g szabványok támogatásával. Az akkumulátoros üzemidőre a gyártó egyelőre nem adott meg pontosabb értékeket; szokásos módon az energiafelhasználási profil a Power4Gear+ révén nyolc fokozatban módosítható a nagy teljesítmény vagy a hosszabb üzemidő irányába.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés