Hirdetés

Nem szabad ám akármivel törölgetni a nanotextúrás Pro Display XDR monitort

Az Apple figyelmeztette a vásárlókat, hogy csak a mellékelt szövetet érdemes használni, mással ugyanis sérülhet a kijelző felülete.

A Pro Display XDR nevű monitort még a nyáron leplezte le az Apple. Az előbb linkelt hírben be is számoltunk a fejlesztés képességeiről, illetve arról, hogy az alapmodell mellett lesz egy nanotextúrás verzió, amely jelentősen képes tompítani a tükröződést, így biztosítva igen kedvező képet a körülményektől függetlenül.

Az Apple azonban felhívta a figyelmet arra, hogy a nanotextúrás felületet nem szabad akármivel tisztítani, ugyanis annyira precízen van maratva az üveg, hogy az igen apró, gyakorlatilag nanométeres nagyságú redőzések megsérülhetnek, és ezzel romlik tükröződés tompítása. Emiatt a cég kiemelten ajánlja, hogy csak a termékhez járó szövet érjen a kijelző felületéhez, az is csak és kizárólag száraz állapotban. A szövet tisztítását szappanos vízben szabad végezni, és minimum 24 órát érdemes szárítani mielőtt újra használjuk.

Amennyiben a melléklet szövet elveszne, akkor sem szabad azt mással pótolni, ilyenkor fel kell keresni az Apple terméktámogatási részlegét, és igényelni kell egy újat. Arról nincs információ, hogy ezért fizetni kell-e, és ha igen, akkor mennyibe kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés