Hirdetés

Újabb WQHD-s monitor érkezik 25"-es képátlóval, ezúttal az AOC-től

Az Acer, ASUS és Dell után az AOC is elrukkol 25 hüvelykes, 16:9-es képarányú, WQHD, azaz 2560x1440 képpont megjelenítésére képes monitorjával, ami nem meglepő módon – hasonlóan a többi versenyzőhöz – IPS panellel és WLED háttérvilágítással érkezik – ez utóbbi természetesen PWM-mentes lesz.


[+]

A Q2577PWQ-ban felhasznált panel típusának megfelelően alakulnak a további technikai paraméterek, ami 178/178 fokos betekintési szöget, 1000:1 kontrasztarányt jelent. A maximális fénysűrűség 350 cd/m²-nél tetőzik, a válaszidő pedig 5 ezredmásodperc (g2g) lesz papírforma szerint.

 


[+]

Az AOC-nél nem spórolnak az állvánnyal, így lesz a dönthetőség, magasságállítás és potrémód is. Nem feledkeznek meg a beépített sztereó hangszóróról, valamint a négyportos USB HUB-ról sem (amiből egy pár 2.0-s, egy pár pedig 3.0-s szabványú), ami a szokásosnak mondható DisplayPort, HDMI, DVI és D-Sub mellett kap helyet.


[+]

Hivatalos árat a gyártó nem közölt, de az interneten fellelhető webshopok szerint nagyjából 335 euró körüli árcédula várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés