Hirdetés

AOC myPlay i2757Fm IPS monitor, nem csak PC-hez

Az új generációs mobil eszközök, mint az okostelefonok és táblagépek egyre nagyobb teret hódítanak, több esetben kiszorítva a hagyományos hordozható eszközöket, mint például a notebookokat. Ma már egy prezentáció is megtartható zsebből, de kikapcsolódásra, filmnézésre, játékra, sőt külső beviteli eszközöket csatlakoztatva akár komolyabb munkára is befoghatók. Hosszabb távú vagy rendszeres használat során viszont a kis képátló problémát jelenthet, de ezt egy külső kijelző csatlakoztatásával könnyen orvosolhatjuk, amennyiben készülékünkön fellelhető egy HDMI, vagy jobb esetben MHL kompatibilis port.


[+]

Az AOC a most piacra kerülő i2757Fm típusú kijelzővel mind a PC-s, konzolos és mobilos-tabletes réteg igényeit ki akarja elégíteni. A 27"-es monitor ugyanis LED háttérvilágítású, Full HD felbontású IPS panelt kapott, így nem csak komolyabb munkára lehet befogni, hanem a 178 fokos betekintési szögeknek hála akár több néző is elé telepedhet egy-egy film vagy játék erejéig - utóbbit az 5 ezredmásodperces válaszidő segíti. Természetesen a beépített hangszórókról és a fej- vagy fülhallgató kimenetről sem feledkeztek meg a mérnökök. Nem úgy, mint a falra szerelhetőség lehetőségéről, cserébe a talpa egy mozdulattal lepattintható és a monitor az asztallapra támasztható, így kevésbé kelti szigorúan irodai céleszköz hatását.


Talppal...[+]

A monitor hátulján DVI és két HDMI bemenet kapott helyet, mely utóbbi MHL kompatibilis. Ebből adódóan a megfelelő eszközök és összekötő kábel segítségével nem csak az okostelefon vagy tablet képe továbbítható a monitorra, hanem ez utóbbi tölteni is képes a forrásként szolgáló mobil eszközt. Néhány extra szoftveres funkcióval is ellátták a szóban forgó terméket, amelyek a Screen+ és i-Menu névre hallgatnak. Előbbivel a kijelző virtuálisan négy részre osztható és segít az ablakokat ennek megfelelően elrendezni, míg utóbbi használatával lehetővé válik a menü beállításait egérrel variálni.


...vagy talp nélkül[+]

Az AOC myPlay i2757Fm három év garanciával 240 angol fontos ajánlott áron érkezik Európába.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés