Hirdetés

Új, 23"-es AOC monitor IPS panellel általános és üzleti célokra

Az AOC egy új 23"-es, Full HD felbontás megjelenítésére alkalmas kijelzővel rukkolt a „Professional” szériában. A kategorizálás ellenére az i2360Phu modellszámozást viselő termék nem kifejezetten professzionális célokra termett, csupán jelzi, hogy esetében picit többről van szó, mint a benne található széles betekintési szöget kínáló, LED-es háttérvilágítással szerelt IPS panel.


[+]

A szóban forgó modell állványzata ugyanis kielégíti a fő ergonómiai igényeket, így -5 és + 15 fokos dönthetőségen felül a kijelző magasságát is állíthatjuk 130 mm-es tartományban és a 90 fokos elforgatás, avagy a portré mód (pivot) is elérhető. Amennyiben erre nem lenne szükség és a falra szeretnénk aggatni, annak sincs akadálya, hála a 100 x 100 mm-es VESA furatoknak.


[+]

Visszatérve a fő technikai paraméterekre, ez alapján a kijelző hozza a kötelezőt, de annál nem többet: a 178/178 fokos betekintési szöget kínáló, 1920x1080 pixel felbontására képes IPS panel válaszideje 5 ezredmásodperc, kontrasztaránya 1000:1-hez, maximális fényereje pedig 250 cd/m². Sajnos wide gamutról nem esik szó, így be kell érnünk az sRGB színtérrel, de az árkategória alapján ez várható el tőle.


[+]

Csatlakozókból került rá analóg (D-Sub), DVI és HDMI bemenet, DisplayPort viszont nincs. Ezenkívül még egy négyportos USB 2.0-s hub és egy pár 3,5 mm-es jack csatlakozó is került az aljára, továbbá beépített sztereó hangszórókból is kapunk egy párat.


[+]

Az AOC i2360Phu fekete és ezüst színben is megvásárolható lesz, ajánlott végfelhasználói ára 184 font (3 év garanciával), azaz nagyjából 60-65 000 forint körüli vételárral számolhatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés