Hirdetés

Az AOC is megvillantotta 28"-es UHD felbontású kijelzőjét

Úgy tűnik, a gyártók már a Computex előtt vérszemet kaptak, legalábbis az UHD-s monitorok kapcsán, hiszen nem telik el nap, hogy valamelyikük ne jelentene be egy 28"-es modellt, ami jellemzően TN+film panelre épül. Az Acer és az iiyama után most az AOC-n a sor, hogy megmutassa mit hozott össze.


[+]

Az U2868PQU típusjelzésű modell 3840x2160 képpontos matt TN+film panelje hozza a már szokásosnak mondható paramétereket, mint a 170/160 fokos betekintési szögeket, az 1000:1 natív kontrasztarányt és a 300 cd/m²-es fényerősséget, illetve az 1 ezredmásodperces válaszidőt. Szerencsére az AOC-nál sem voltak spórolós kedvükben, így a minden irányban mozgatható, -5 és 23 fok közötti dönthetőséget, 160 fokos elfordítást, 130 milliméteres magasságállítást és portrémódot támogató állvány alapfelszereltség, illetve a fali konzollal való kompatibilitásról sem feledkeztek meg.


[+]

Ezenfelül került bele egy sztereó hangszórópár és egy négyportos USB hub, amiből két aljzat a 2.0-s, a másik kettő pedig a 3.0-s szabványnak tesz eleget. A jeleket egyébiránt képes fogadni DisplayPorton (natív felbontás mellett 60 Hz-en), illetve a Dual Link DVI-on, analóg csatlakozón vagy a dupla HDMI bemenet valamelyikén, amiből az egyik aljzat MHL kompatibilitást élvez. A több bemenet egyidejű kihasználásáról a PiP és PbP módok gondoskodnak. A kijelzőhöz járnak majd az AOC szoftverei, mint a képterületet több részre osztó Screen+, az OSD menüből elérhető beállítások egérrel való módosítását lehetővé tevő i-Menu.


[+]

Az AOC U2868PQU 562 eurós áron bukkant fel a német webshopokban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés