Hirdetés

Három játékot ad az AMD a Radeon HD 7900 sorozat új vásárlóinak

A Radeon HD 7900 sorozat korábban bejelentett árcsökkentése mellett az AMD egy promóciós ajánlattal készült, melyben három ingyen játék ütheti a vásárlók markát. A „Three For Free“ promóció Európában a dabs.com és az Overclockers UK üzletekben érhető el, és az adott webáruházakban a kiválasztott Radeon HD 7950-es és 7970-es VGA-kra vonatkozik. Erről bővebb felvilágosítást a linkelt kereskedésekben lehet kérni.

Az akció hivatalosan a tegnapi napon megvásárolt termékekre is érvényes és egészen május 31-éig tart. Ettől függetlenül az Overclockers UK kiterjesztette a promóciót az április 18-a után beszerzett Radeonokra is, így résztvevő termékeket vásárló felhasználók igényelhetik az ingyenes kódot. Ezt e-mailben lehet megkapni a vásárlás igazolása után, a levél pedig leírja a további teendőket, melyet végrehajtva a vásárló ingyen letöltheti a Steam platformról a már megjelent Deus Ex: Human Revolution, valamint a heteken belül megjelenő DiRT Showdown és Nexuiz című játékokat.

A Steam kódokat 2013. május 31-éig lehet felhasználni, amennyiben ez nem történik meg, akkor a kódok elévülnek. Az AMD a „Three For Free“ promóciót egészen a készlet erejéig, de legkésőbb 2013. április 30-áig tartja fent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés