Hirdetés

Nyereményjátékkal gyúr az új Medal of Honorra az AMD

Az AMD a héten elindította a Global Warfighters Challenge című nyereményjátékot, mellyel hetente új hardvereket lehet nyerni egészen a Medal of Honor Warfighter című játék PC-s megjelenéséig, ami október 23-ára esik. A részvételhez Facebook fiók szükséges, és az első teendő lájkolni az AMD Facebook oldalát. Ez mindenképpen szükséges, ugyanis a sorsolás csak a rajongók között zajlik. Ezután az alábbi oldalra kell ellátogatni, és a képen a felsorolás harmadik pontjában található „Enter Now” gombra kell kattintani. Ezzel az aktuális heti nyereményért fel is iratkoztunk, így innentől már csak a szerencsén múlik. Ezt a procedúrát egyébként minden héten végig kell csinálni.

Fontos megjegyezni, hogy meg lehet hívni a barátokat is a játékban való részvételre (az AMD hivatalos Facebook oldalának lájkolása most is kötelező). A barátok meghívása azonban rontja az esélyéket, így ez nem kötelező.

A szeptember 2-ig tartó első héten az AMD két FX-8150-es processzort sorsol ki. A nyereményjátékot több cég is szponzorálja, köztük a Sapphire, a SteelSeries, a Fractal Design és az MNPCTech. Valószínű, hogy a következő hetekben az említett cégek ajánlanak fel hardvereket nyereménynek, de erről még nincs konkrét adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés