Hirdetés

AMD belsővel érkezik az MSI új gamer notebookja

Az MSI Gaming notebookcsaládjának legújabb tagja a GT735, amely az AMD Puma mobil platformjára épül, és 17 hüvelykes kijelzőjével a széria legnagyobb modelljei közé tartozik. A billentyűzet fölötti érintésérzékeny panelen, a médialejátszás kezelőszervei mellett található a Turbo gomb, amellyel a processzor órajelét lehet megemelni, ha a notebook elektromos hálózatra van kötve. A gyártó ugyanakkor az energiaigény visszafogásáról sem feledkezett meg, az Eco gomb érintésével öt különböző profil hívható elő, melyek a nagy teljesítménytől a hosszabb akkus üzemidőig segítenek megtalálni a megfelelő beállítást.

MSI GT735

A GT735 Turion X2 Ultra processzor köré épül, AMD RX781 + SB700 chipsetjében nincs grafikus mag, azaz a megjelenítés mindig az ATI Mobility Radeon HD 3850 (512 MB) videokártyára támaszkodik. A rendszermemória két modullal legfeljebb 4 GB-ig terjeszthető ki, a merevlemez maximum 320 GB kapacitással szolgál, és nem hiányzik a DVD-író (Blu-ray opcióval), illetve a memóriakártya-olvasó sem. A beépített hangrendszer négy kisebb hangszóróból és egy mélynyomóból áll, és ha valaki a 17 hüvelykes, 1920x1200 pixel felbontású monitornál nagyobbra vágyik, D-Sub vagy HDMI kimenetre csatlakoztathat külső megjelenítőt.

MSI GT735

Az MSI új notebookja tartalmaz numerikus billentyűzetet, egy 2 megapixeles webkamerát, van Gigabit Ethernet és 802.11b/g/n Wi-Fi interfésze, opcionálisan Bluetooth modulja, portjai sorából pedig kiemelendő még az ExpressCard bővítőfoglalat és az eSATA csatlakozó. A 395 x 278 x 27–35 mm-es mérethez 3,2 kilogramm tömeg társul; ez a súly a 6, és nem a 9 cellás akkumulátorral értendő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés