Hirdetés

Extrákkal megtömött termékekkel ünnepli 50. évfordulóját az AMD

A Ryzen 7 2700X és Radeon VII Gold Edition modellek mellett egy általánosabb promóciót is bejelentett a cég.

Az AMD holnap után, azaz május 1-jén ünnepli 50. évfordulóját, amire most meglepetéssekkel is készültek. Itt konkrétan két meglévő termék újbóli kiadásáról van szó, de az úgynevezett Gold Edition csomagok a normál verzióhoz képest sokkal bővebbek.


[+]

A vállalat a Ryzen 7 2700X CPU-ból, illetve a Radeon VII VGA-ból készít évfordulós kiadást. A hardverspecifikációk a normál verziókhoz képest nem változnak, viszont a külső már igen. A Ryzen 7 2700X például speciális fémsapkát kap, amin rajta lesz Lisa Su, az AMD elnök-vezérigazgatójának aláírása, míg a Radeon VII esetében a hűtőborda ezüst helyett piros színű. Emellett a csomagokhoz tartozik egy-egy ünnepi póló, illetve matrica. Ezeket egy vásárláskor kapott kupon segítségével lehet kérni az AMD-től, vagyis máshol nem beszerezhetők.


[+]

Az árazás tekintetében a Ryzen 7 2700X Gold Edition 329, míg a Radeon VII Gold Edition 699 dollárba kerül, vagyis nincs felár a normál verziókhoz képest. Emellett az AMD nem limitálja az elérhető mennyiséget, egyedül a dátumra kell figyelni, a vállalat ugyanis a június 8-án befejezi az árusítást, vagyis eddig van idő megrendelni az 50. évfordulóra szánt termékeket.

Van még egy tényező, amiről nem beszéltünk, de ez nem kapcsolódik szorosan a Gold Edition újdonságokhoz. Az AMD ugyan ezekhez is felkínálja a két játékot tartalmazó promóciót, de ez elérhető lesz bármelyik Ryzen 5 2400G, 2600, 2600X, illetve Ryzen 7 2700 és 2700X processzor, valamint Radeon RX 570, 580, 590, Vega 56, Vega 64 és VII VGA mellé.

A vállalat az érintett hardverekhez a Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition szoftvert kínálja, ami gyakorlatilag tartalmazza az alapjátékot, valamint a Year 1 Pass kiterjesztést, annak minden előnyével, de a World War Z című alkotás is a promóció része, utóbbihoz pedig egy olyan exkluzív fegyverfestés jár, amit csak az AMD kuponkódján keresztül lehet megszerezni.

Az AMD egyébként készített egy infografikát az elmúlt 50 év eredményeiről, amelyet az alábbi képen lehet megtekinteni:


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés