Hirdetés

AMD-alapokra épülnek az új ThinkCentre PC-k

A Lenovo bemutatta a ThinkCentre A60-at, az első világszerte elérhető ThinkCentre modellcsaládot, amely AMD processzort tartalmaz. Mindeddig a gyártó csak olcsóbb Lenovo 3000-es sorozatát kínálta AMD processzorokkal. Az A60 elérhető lesz mini torony és fekvő desktop kivitelben, kétmagos Athlon 64 X2, illetve egymagos Athlon 64 és Sempron CPU-kkal.

Az új számítógépek a megszokott funkcionalitással érkeznek, így a ThinkVantage csomag sem hiányozhat, amely segít telepítési és karbantartási feladatokban, közreműködik az adatbiztonság megteremtésében, az adatvesztések megelőzésében, illetve utólagos orvoslásában, és nem mellesleg vállalati környezetben a központi menedzsmentet is megkönnyíti.

A ThinkCentre A60 a Windows Vistával kompatibilis műszaki tartalmat kap; az integrált grafikus vezérlőt tartalmazó chipsetet az NVIDIA szállítja, ezenkívül DDR2 memória, akár két 500 GB-os SATA merevlemez kerül a gépbe, de igény szerint külön videokártya gondoskodhat a képi megjelenítésről. Az új modellek több mint 60 országban lesznek megvásárolhatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés