Hirdetés

Számos radiátorral támadja le a piacot az Alphacool

Az Eisbrecher Pro XT45 termékcsaládot a csendes működést szem előtt tartva tervezte meg a cég.

Az Alphacool bemutatta az Eisbrecher Pro XT45 családba tartozó radiátorokat, amelyeket a cég kifejezetten a csendes működésre tervezett, így leginkább a lassan forgó ventilátorokat érdemes hozzájuk alkalmazni.

Alphacool Eisbrecher Pro XT45 120 mm
Alphacool Eisbrecher Pro XT45 120 mm [+]

Mindegyik radiátor magja rézből készült, ami az Alphacool esetében megszokottnak számít, a többi hűtésben résztvevő komponens pedig alumínium. A radiátorok mindkét oldala méhsejtrácsos kialakítást kapott, és közvetve ehhez kapcsolódik az Air-Breaker Mat technológia is, ami segít egyenletesen átjuttatni a lamellákon a ventilátor által befújt levegőt. Ez a kialakítás oka annak, ami miatt elég a lassan forgó ventilátor is a hatékony hűtési teljesítmény eléréséhez.

Alphacool Eisbrecher Pro XT45 240 mm
Alphacool Eisbrecher Pro XT45 240 mm [+]

Az új radiátorok egyszerűen moddolhatók, hiszen az Alphacool kiemelten figyel ezekre az igényekre, így az alumíniumkeret egyszerűen levehető. A termékekre egyébként szabványos egynegyedes (G1/4) csőcsatlakók kerültek.

Alphacool Eisbrecher Pro XT45 360 mm
Alphacool Eisbrecher Pro XT45 360 mm [+]

Az Alphacool Eisbrecher Pro XT45 termékcsalád 120, 240 és 360 mm-es méretben érhető el, méghozzá 69, 94 és 119 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés