Hirdetés

Közel másfél évtized után ismét összeáll az AMD és az Alienware

Az m15 R5 Ryzen Edition kétféle AMD processzorral és NVIDIA grafikus vezérlővel is elérhető lesz.

2007 óta először örülhetnek az Alienware és AMD termékek iránt egyaránt rajongó felhasználók, ugyanis május 4-től világszerte elérhető lesz az m15 R5 Ryzen Edition notebook, ráadásul többféle konfigurációval, igazodva a vásárlók eltérő vastagságú pénztárcájához.


[+]

A csúcsmodellben AMD Ryzen 9 5900HX processzor és NVIDIA GeForce RTX 3070 grafikus vezérlő fog dolgozni akár 32 GB DDR4-3200 rendszermemória, összesen 6 TB kapacitású SSD és gombonként állítható színű RGB világítással ellátott, Cherry MX kapcsolókra épülő billentyűzet társaságában, de ha nincs szükségünk ekkora teljesítményre, válogathatunk a Ryzen 7 5800H processzorral és GeForce RTX 3060 grafikus vezérlővel, illetve kevesebb memóriával, valamint hagyományos klaviatúrával szerelt modellváltozatok közül is.


[+]

A 15,6 hüvelykes kijelző esetében szintén van egy kis szórás az alkalmazott panel tulajdonságait tekintve: a csúcsot a QHD felbontású, 240 Hz-es verzió jelenti, de létezik Full HD felbontású kivitel is 360, illetve 165 Hz-es képfrissítési rátával. A 86 wattórás akkumulátor és a dobozban megtalálható, 240 W teljesítményű hálózati adapter minden modell esetében adott, a tömeg viszont már modelltől függően változhat, 2,42 és 2,69 kg között.

Az Alienware m15 R5 Ryzen Editionnek egyedül az 1794 dolláros alapára ismert, az azonban hivatalosan még nem került megerősítésre, hogy ez pontosan milyen konfigurációt jelöl, erre az infóra és a többi modell vételárára egészen április 20-ig, az Egyesült Államok-beli premierig várnunk kell.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés