Hirdetés

Alcatel One Touch T10 7”-es belépő tablet 120 euróért

Az Alcatel a One Touch T10 személyében egy olyan új tabletet mutatott be, amely specifikációja alapján messze nem mondható izgalmasnak, de tekintve az olcsó androidos táblák világszerte pezsgő piacát, a megfelelő árazás mellet megtalálhatja helyét a kínai modellektől egyre népesebb kínálatban.

A One Touch egy 16:9 arányú, 7 hüvelykes képátmérőjű tablet, amelynek felbontása mindössze 800 x 480 pixel, és a panel típusa is csak „mezei” TFT. A szerkezet vastagságával kapcsolatban a gyártó nem közölt adatokat, de a 190 x 117,6 mm-es kiterjedése és 340 grammos tömege alapján hordozhatóságára biztosan nem lesz panasz. Belsejében egy 1 GHz-en ketyegő Rockchip RK2918 SoC munkálkodik 1 GB memória társaságában, ezzel szemben, mint úgy az egész kategóriát tekintve nem érdemes túl nagy elvárásokat megfogalmazni. A beépített 4 GB kapacitású háttértár egy Micro SD memóriakártyával bővíthető.

Rendelkezik IEEE 802.11b/g/n kompatibilis Wi-Fi adapterrel, azonban a Bluetooth vezeték nélküli kommunikációs lehetőséget kispórolták belőle. Előlapi 0,3 MP-es kamerájáról is nehéz szuperlatívuszokban beszélni, jó fényviszonyok között némi videobeszélgetésre alkalmas lehet. Táplálását egy 3000 mAh-s akkumulátor végzi, ez a gyártó számítása szerint használattól függően 4 órás folyamatos működést biztosít, készenléti ideje 120 óra.

Az Android 4.0.3 operációs rendszert futtató Alcatel One Touch T10 tablet vételára 120 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés