Hirdetés

AiAiAi Capital időjárásálló fejhallgató – zene minden körülmények között

Az a jó használati tárgy, amivel nem kell hímestojásként bánni, hanem egyszerűen csak ellátja feladatát anélkül, hogy karcoktól vagy egyéb sérülésektől féltetnénk. Az AiAiAi is ezen gondolatok mentén tervezte meg legújabb fejhallgatóját, a Capitalt, amely a zord időjárási körülményeket és a mindennapos használat viszontagságait is jól bírja. A gyártó állítása szerint szakadó eső vagy hóvihar sem árt neki, vagyis a városban szaladgálva vagy sportolás közben sem kell a testi épségéért aggódni.


[+]

Ezek után nem meglepő, hogy hangszórói teljesen zártak, belsejükben 40 mm-es titán meghajtók lapulnak, a váz pedig üvegszálas erősítést (GF30) és ellenálló bevonatot (PA66) kapott. Strapabíró kábelezése a bal és jobb oldalhoz is kapcsolódik, végén szokásos 3,5 mm-es csatlakozó található. A repertoárból nem maradhatott ki a vezetékbe beékelt egység sem, amely háromgombos távirányítóként funkcionál, valamint beépített mikrofonjának köszönhetően a Capital headsetként is használható.

A teljesen egyszerű felépítésű füles 32 ohmos impedanciával rendelkezik, meghajtása bármilyen forrásról gond nélkül megoldható. Szerencsére egészen kompakt méretűre összehajtogatható, így szállítás közben egyszerűen csak be kell hajítani a hátizsákba.


[+]

Az AiAiAi Capital időjárásálló fejhallgató Dániában 127 dollárnak megfelelő vételáron került a boltok polcaira.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés