Hirdetés

Igen elegáns, kompakt DAP a láthatáron

Az Acoustic Research AR-M200 kifejezetten letisztult külsővel bír.

Az Acoustic Research az év elején jelentette be, hogy hamarosan egy új, nagy tudású, hordozható audiolejátszóval lép színre. A tervezettnél jóval tovább kellett várni a masinára, ami miatt a netes fórumokban komoly kritikák is érték a céget, de most már biztos, hamarosan itt az új termék, az AR-M200.

Acoustic Research AR M200
Acoustic Research AR M200 [+]

A saját operációs rendszert futtató terméket ellátták egy Asahi Kasei AKM AK 4490 típusú digitális analóg konverterrel, 2,4 hüvelykes színes IPS LCD képernyőjének felbontása 240x320 képpont. Ellátták a hagyományos 3,5 mm-es  mellett egy 4,4 mm-es Pentaconn audiocsatlakozóval is, ami állítólag jobb hangminőség elérését teszi lehetővé. Beépített adattárolásra szolgáló memóriával nem rendelkezik, így a használatához egy külön microSD kártyára van szükség.

Acoustic Research AR M200
Acoustic Research AR M200 [+]

A modell természetesen biztosítja a nagy felbontású állományok (FLAC, AIFF, ALAC, WAV, DSD) kezelését, és támogatja a Bluetooth 4.2 vezeték nélküli adatátviteli technológia használatát. A kompakt (120 x 58 x 15 mm), mindössze 120 gramm tömegű ARM-M200 dizájnjában a letisztult, egyszerű formák, és a visszafogott színvilág dominál, aminek köszönhetően egy kifejezetten elegáns eszközt sikerült letenni az asztalra. A termék ára 400 dollár, azaz nagyjából 105 000 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés