Hirdetés

Acer: tűzpiros notebook Ferrari emblémával

Az Acer Ferrari 3000 tűzpiros vagy - azoknak, akiknek más az ízlésvilága, vagy netán McLaren szurkolók - visszafogott szürke színben lesz kapható október végétől mintegy 2300 euróért. A készülékről természetesen nem hiányozhat a Ferrari embléma sem. Az eszköz motorja egy Mobile Athlon XP 2500+ processzor lesz, amelyet 512 MB DDR-RAM, egy 60 GB-os merevlemez, egy 128 MB memóriával ellátott Radeon 9200-as videokártya, valamint egy, mind a pluszos, mind a mínuszos formátumokat támogató DVD-író egészít majd ki. A 15 colos TFT-vel rendelkező notebookból nem hiányozhatnak az USB 2.0- és a Firewire-portok, valamint a WLAN és a Bluetooth sem. Extra kiegészítőként egy négyféle memóriakártya-formátummal elboldoguló olvasó szolgál majd.


Forrás: www.chip.de

Talán nem meglepő ez a hír, ha tudjuk, hogy az Acer a Scuderia Ferrari hivatalos támogatója ez év februárja óta; számítógépekkel, laptopokkal, szerverekkel és monitorokkal látja el az olasz Forma 1-es versenyistállót.

Az Acer további új termékeket is bejelentett. Az október közepén piacra kerülő Aspire-2000 sorozatú, Centrino-technológiájú notebook egy 15 colos TFT-vel fog rendelkezni, amely támogatja a 16:10 képformátumot is. E készülék körülbelül 1750 euróba kerül majd.


Acer Aspire 2000


Október végén a TravelMate C3000 laptop debütál, amelyet - a 180 fokban elfordítható 14 colos kijelzőjének köszönhetően - pillanatokon belül Tablet PC-vé alakíthatunk majd át. Ez az eszköz körülbelül 2800 euróért lesz kapható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés