Hirdetés

200 Hz-es frissítéssel csalogatja a játékosokat a hajlított Acer Predator Z301C

A Predator családba érkező kijelző az NVIDIA G-Sync technológiát támogatja.

Tovább bővíti a játékosoknak szánt, NVIDIA G-Sync technológiával kompatibilis monitorfelhozatalát az Acer. A Predator családba érkező újdonság a Z1 szériát képviseli 30 hüvelykes képátlóval, ennek megfelelően a Z301C típusjelzést kapta meg, külsejét tekintve pedig a Z35 kistestvérének tekinthető.


[+]

A 2560x1080 képpontos, hajlított AMVA panel az AU Optronics gyárából származik (valószínűleg a M300DVR01.0 cikkszámú kijelzőt), melynek natív kontrasztaránya 3000:1, betekintési szögei 178 fokosak, válaszideje pedig 4 ezredmásodperc. Színtér lefedettsége 100% sRGB, de ami sokkal érdekesebb, az a 200 Hz-es maximális frissítési frekvencia, amelyet várhatóan csak G-Sync kompatibilis VGA segítségével lehet kihajtani. Az állvány a -5 és +35 fokos tartományú dönthetőségen 150 milliméteres magasságállítási lehetőséget és elforgathatóságot is kínál. Bemenetek terén DisplayPort és HDMI áll rendelkezésre, illetve belsejében elrejtettek két darab hétwattos "DTS Sound" hangszórót is.

A vállalat pontos árral és megjelenésre vonatkozó dátummal egyelőre nem szolgált, így várhatóan valamelyik közeli németországi kiállításon (Gamescom, IFA) fog debütálni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés