Hirdetés

A Mad Catz egy sereg új patkánnyal rukkolt elő

A gyártó R.A.T. szériája számos taggal bővül, és egy fülbedugós headsetet is hoz a nyári kánikulába.

Az első delikvens pehelysúlyban (60 (!) gramm) lép a szorítóba és R.A.T.1+ névre hallgat. A négy programozható gombot viselő cucc a belépőszintet képviseli, a szenzor felbontásának tetőpontja 2000 CPI, de az állítható tenyértámaszból már neki is jutott. A szoftver a Mad Catz F.L.U.X.

Mad Catz R.A.T.1+
Mad Catz R.A.T.1+

A második újdonság a 70 grammos, szintén négy gombos és tenyértámaszos R.A.T.2+, mely már az RGB szivárvány tövéből startol. A szenzor egy maximum 5000 CPI-t tudó Pixart PMW 3325.

Mad Catz R.A.T.2+
Mad Catz R.A.T.2+

A többzónás világítással megspékelt, 90 grammos R.A.T.4+ testében egy 7200 CPI-s Pixart PMW 3330 szív dobog, a mikrokapcsolók pedig (minden bizonnyal kínai) Omronok.

Mad Catz R.A.T.4+
Mad Catz R.A.T.4+ [+]

A kilenc makrózható gombbal érkező R.A.T.6+ tovább spirázza a testreszabhatóságot: nem csupán háromzónás RGB fényorgonája és variálható tenyértámasza van, de súlyozható is. Az érzékelő egy 12 000 CPI-ig skálázódó Pixart PMW 3360-as egység, és természetesen belső memóriát is kapott a gyártósoron.

Mad Catz R.A.T.6+
Mad Catz R.A.T.6+ [+]

A tizenegy gombos, (kábel nélkül) 145 gramm tömegű R.A.T.8+ már Pixart PMW 3389 belsővel rendelkezik. Az állítgatható tenyértámasz mellé egy hasonszőrű hüvelykujjtámasz is dukál, valamint a burkolat azon része, ahol a kisujj nyugszik, eltávolítható. A funkciók halmozása itt nem ér véget: 18 grammnyi nehezéket is integrálhatunk az egérbe, a driverben beállítottakat három profilba menthetjük el, amik aztán a rágcsáló belső memóriájába továbbítódnak. Az RGB színáradatot már meg sem említjük (hopp, de mégis).

Mad Catz R.A.T.8+
Mad Catz R.A.T.8+ [+]

A következő versenyző az RGB-s R.A.T. Pro S3, Pixart PMW 3330 motorral. A mérlegen 80 grammot nyom, a tenyértámaszték plusz/mínusz 15 fokban dönthető oldalra, és a váztól egészen 12 mm-re kiemelkedhet. Omron mikrokapcsolók - valószíbűleg nem a japán fajtából.

Mad Catz R.A.T. Pro S3
Mad Catz R.A.T. Pro S3 [+]

Az utolsó atléta a magnézium ötvözetből készült vázzal bíró R.A.T. Pro X3, mely a személyre szabhatóságot tekintve már átalesik a ló túlsó oldalára. Kalibrálható, analóg tengelyes görgője optikai elven működik, a tenyér-, hüvelykujj- és kisujjtámaszok mind-mind teljes mértékben kusztomizálhatók, s az egér számos komponense cserélhető, mely elemek a csomag részét képezik. Még a szenzormodul is kiemelhető egy egyszerű mozdulatot követően, másféléket pedig külön vásárolhatunk meg hozzá.

Mad Catz R.A.T. Pro X3 Mad Catz R.A.T. Pro X3
Mad Catz R.A.T. Pro X3 [+]

A Mad Catz a kurzorkergető apparátusok mellett egy fülbedugós, két mikrofonos headsetet is prezentált, mely az E.S.Pro+ nevet kapta.

Mad Catz E.S.Pro+
Mad Catz E.S.Pro+ [+]

Az eszköz teljesen Plug and Play, és 13,5 mm-es hangszórókkal operál. Extra gyanánt több fülpárna is található a dobozban, hogy mindenki megtalálhassa a számára kényelmes verziót.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés