Hirdetés

A HP nem vonul ki Magyarországról

A HP elkötelezett a magyar piac mellett, legfőbb küldetésének tekinti, hogy mind termékei és szolgáltatásai minőségében, mind piaci jelenlétében, részesedésében is az iparág vezető vállalatává váljon, illetve az maradjon.

A lapban közölt információkkal kapcsolatban, illetve a gyártás helyzetéről a HP nem illetékes nyilatkozni. Tintasugaras nyomtatóit ugyanis - a vállalat folyamatos minőségi ellenőrzése mellett - Magyarországon a Flextronics készíti, több üzemében. A két cég, a Hewlett-Packard Company és a Flextronics International Ltd. globális szerződése értelmében a Flextronics mindaddig önállóan dönthet arról, hogy hol, melyik országban, milyen körülmények között gyártja a HP termékeit és azok alkatrészeit, amíg szerződéses kötelezettségeit teljesíti, vagyis az értékesítésre kész, kiemelkedő minőségű nyomtatókat leszállítja.

A Hewlett-Packard semmilyen formában nem tervezi, hogy kivonul országunkból. A HP Mo. véleménye szerint a félreértés forrása a közelmúltban bejelentett fúziós tervvel kapcsolatos bizonytalanság, amely sokakat alaptalan találgatásra késztet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

  • Új HP nyomtatók minden felhasználói igényre

    A beépített Bluetooth vezeték nélküli technológiával és HPA architektúrával (High Performance Architecture) ellátott felső kategóriás és egyéb nyomtatók a HP-től

  • A HP megveszi a Compaq-ot!

    Huhúúúú! 25 milliárd dolláros részvénycsere keretében! Az új cég bevétel tekintetében alig marad el az IBM-től!

  • USB-s nyomtatószerver a HP-tól

    A nyomtatókat többféleképpen lehet hálózaton megosztani, amelyek közül a HP a nyomtatószerveren keresztüli megoldást támogatja.

Hirdetés