Hirdetés

A hibrid SLI-t is támogatja a Biostar új alaplapja

NVIDIA GeForce 8200 típusú, grafikus magot is tartalmazó alaplapi vezérlőchip köré építi új alaplapját a Biostar. A Socket AM2+ foglalat révén a négymagos AMD processzorokat is támogató lap microATX méretű, és a GF8200 M2+ jelzést viseli. A várhatóan kedvező áron az üzletekbe kerülő alaplapon négy aljzat várja a DDR2 memóriamodulokat, a hátsó I/O panelen DVI és D-Sub monitorcsatlakozó található, a HDMI kivezetést pedig opcionális alkatrészként sorolja fel az adatlap.

Bővítéshez egy-egy PCI Express x16 és x1, valamint két PCI foglalat áll rendelkezésre. A DirectX 10-kompatibilis integrált grafikus mag ismeri a PureVideo HD videofeldolgozó technológiát, valamint képes megosztani feladatait egy GeForce videokártyával. A Hybrid SLI részeként a HybridPower és a GeForce Boost eljárásokat egyaránt támogatja; az első esetben nagyobb 3D-teljesítményt nem igénylő feladatoknál csak az IGP dolgozik, így energia takarítható meg, a második esetben pedig az integrált és a videokártyán található grafikus processzor teljesítménye összeadódhat.

A Biostar GF8200 M2+ hatcsatornás hangot kezel, Gigabit Ethernet hálózati interfésze van, két IDE meghajtón kívül hat SATA tárolóegység köthető rá, melyekből RAID 0, 1, 0+1 és 5 tömböket is fel lehet építeni.

Azóta történt

Előzmények

  • Februárban jön a hibrid SLI

    Az NVIDIA megoldása új lehetőségeket teremt az integrált és diszkrét grafikus vezérlők együttműködésében.

Hirdetés