Hirdetés

A BFG már szállítja az első FX Ultra kártyákat

Február 26-a, ha másról nem, arról lesz nevezetes, hogy a BFG Technologies fittyet hányva mindenre, lépett. Méghozzá nem oldalra, nem félre, hanem előre. A cég úgy döntött, hogy történhet bármilyen bejelentés és marketingfogás, nem vár tovább, hanem megkezdi a - Best Buy internetes cégnél január 15-e és február 9-e között elővételben - megrendelt Asylum GeForce FX 5800 Ultra videókártyák szállítását.

A cég büszke magára. Shane Vance, a BFG eladási és üzleti ügyekért felelős alelnöke csupán annyit mondott: "Örülök, hogy mi lehetünk a világon az első vállalat, amelyik eljuttatja ezt az új videókártyát az emberek kezébe. Tudjuk, hogy milyen fontos ez azoknak a felhasználóknak, akik csatlakoztak az előrendelési akciónkhoz, és akik elsőként szeretnék birtokolni a legújabb grafikai technológiát, azelőtt, hogy rajtuk kívül bárki más is megvehette volna már az új termékeket".

Üröm a BFG örömében, hogy büszkeségének oka a lassan BitBoys-szindrómává avanzsált NV30 mizéria -- a nagy késés közepette a legkisebb késéssel hencegni minimum ironikus.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés