Hirdetés

Újabb "környezettudatos" monitor a Philips gondozásában

A 75 Hz-es, számos interfésszel ellátott modell javarészt újrahasznosított anyagokból készül.

A Philips bemutatta az általános felhasználásra szánt, 242B1G típusjelű monitorát, amelynek nagyobb testvéréről még tavaly nyáron cikkeztünk. A 23,8 hüvelykes, 75 Hz-es, variálható frissítési frekvenciát támogató IPS panellel szerelt újdonság 250 cd/m²-es maximális fénysűrűséggel, 1000:1 statikus kontrasztaránnyal és 4 ezredmásodperces GtG válaszidővel dolgozik, miközben az sRGB/NTSC színtereket 102/78 százalékban képes lefedni.


[+]

A kijelző legfőbb szexepilje az energiatakarékosság és az újrahasznosított/újrahasznosítható anyagok alkalmazása, beleértve a dobozát is. Az villanyszámlát nem csak a teljes áramtalanítást inicializáló kapcsoló, hanem a PowerSensor és LightSensor fogja leginkább vissza. Az előbbi egy infravörös érzékelő segítségével eldönti, hogy ül-e valaki a képernyő előtt, s ha nem, automatikusan leveszi a fényerőt, az utóbbi pedig az ambiens fényviszonyok tükrében állítja be azt.


[+]

A különféle aljzatok tekintetében igen kellemes a felhozatal, hiszen az 1.2-es DisplayPort, illetve az 1.4-es HDMI mellett egy DVI-D, egy 15 tűs D-Sub csatlakozó, valamint két audio jack is ott figyel az I/O szigeten a négyportos USB 3.2 hub társaságában (az egyik támogatja a gyorstöltést). Ha nem vagyunk a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpont elkötelezett hívei, akkor sincs okunk a panaszra, ugyanis a talp emelhető/süllyeszthető, forgatható és dönthető, illetőleg mindkét irányban portré állásba tud forogni.


[+]

Az EnergyStar 8.0 minősítésű, 2 wattos sztereó hangszórókkal érkező megjelenítő 180 fontos áron már ebben a hónapban megvásárolható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés