Hirdetés

Ergonomikus ASUS TUF egér a 60 gramm alatti fajtából

Az egyelőre kérdéses vételárú, perforációktól mentes megoldás az M3-as felfrissített utódaként lép a színre.

A Zowie EC2 a Logitech MX 500 mellett kétségtelenül a legnépszerűbb jobbkezes forma az egerek világában, és mind méretben, mind vonalvezetés tekintetében számos iterációja létezik. Ilyen az ASUS TUF Gaming M3 névre hallgató, belépőszintre pozicionált üdvöskéje is, aminek most érkezik az átdolgozott, Gen II-ként listázott változata.


[+]

Az immár 118 helyett 123 mm hosszú, de még mindig 68 mm széles és 40 mm magas, hatgombos rágcsáló jelentőset fogyott elődjéhez képest, ugyanis már nem 84, hanem 59 grammon állapodik meg nála a mérleg nyelve. A porral, illetve folyadékokkal szemben IP56-os védettséggel rendelkező periféria borítását antibakteriális kezelésben részesítették, és a tenyértámasz alján figyelő TUF logón, továbbá az alsó pereme mentén négy effektet ismerő, Aura Sync-es fények pislákolnak.


[+]

A háromprofilos belső memóriával megtoldott optikai szenzor típusát nem közlik, csak a lényegesebb specifikációit árulja el a brosúra (100-8000 cpi, 200 ips, 30 g, 3 százalékon belül lévő cpi-deviáció, valószínűleg valamilyen PixArt PAW/PMW 333x), miközben az alapértelmezetten eltárolt felbontásokat a klasszikus 400, 800, 1600, valamint 3200 cpi-s értékekre lőtték be.


[+]

A főklikkek "60 milliós" mechanikus kapcsolókat kaptak, a cpi-váltó a görgő alól kacsint ránk vissza, míg a polling rate plafonja természetesen 1000 Hz, alul pedig két kisebb és egy nagy PTFE talp állomásozik egy szenzorgyűrű társaságában. Szoftverként a vállalat centralizált platformja, az Armoury Crate szolgál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés