Hirdetés

55 dollárra és 200 wattra lőtte be a Bitspower első saját léghűtését

A főleg vízhűtésben utazó tajvani vállalat egy viszonylag kompakt megoldással nyitja levegős modelljeinek sorát.

A Bitspower márkanévvel mindeddig főleg azon olvasóink találkozhattak, akik rendszeresen kattintanak vízhűtéssel kapcsolatos híreinkkel, mostantól azonban a léghűtéseket preferálóknak is érdemes figyelemmel kísérni a gyártó palettájának alakulását, ugyanis nemrég bemutatkozott első ilyen hűtőjük, mely a Phantom nevet kapta a keresztelőn.


[+]

A 116 x 51 milliméter alapterületű, 158 milliméter magas egység legnagyobb részét az 50 lamellából álló, alumíniumból készült hűtőborda teszi ki, mely négy, egyenként 6 milliméter átmérőjű réz hőcsövön keresztül kapja a manapság elterjedt foglalatokkal ellátott Intel és AMD gyártmányú, maximum 200 wattos TDP értékkel működő processzorok által termelt hőt.


[+]

A borda lehűtésének feladatát a gyártó egy 120 mm átmérőjű, DRGB LED-ekkel gazdagon megszórt ventilátorra bízta, mely percenként legfeljebb 1800 fordulatot képes megtenni, mindezt 34 dB-es zajszint és 80 CFM-es légszállítási érték mellett.


[+]

A Bitspower Phantom egyelőre kizárólag Tajvanon érhető el 1450 tajvani dollárért, de az Anandtech információi szerint hamarosan a világ többi részének webáruházaiban is felbukkanhat, nagyjából 55 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés