Hirdetés

52x-es CD-író a Mitsumitól

A profi és az otthoni felhasználóknak egyaránt ajánlja CR-485 FTE típusú CD-égető készülékét a Mitsumi cég. A termék április közepétől lesz kapható 99 eurós áron. Az író 52-szeres sebességgel írja és olvassa a CD-ket és 32-szeres tempóval égeti az újraírható CD-ket, támogatja az Aegis Write, az ExacLink és a Mount Rainier technológiákat.

Stefanie van der Most, a Mitsumi Europe marketingvezetője szerint a stratégiájuk, miszerint olyan készülékeket fejlesztenek ki és dobnak piacra, amelyek mind a profi, mind az átlag, otthoni felhasználók igényeit kielégíti, eddig jól bevált, ezért is alkalmazzák továbbra is. Az író puffer-kiürülés-elleni védelméről a 2 MB-os puffer és az ExacLink-technológia gondoskodik.

Ebben az eszközben mutatkozik be az Aegis Write nevű eljárás. Ennek az a lényege, hogy a behelyezett médiumok felismeréséhez a CR-485 FTE egy, az írószoftverbe integrált adatbázist használ fel. A Mitsumi mérnökei szorosan együttműködnek a CD-korong gyártókkal, így minden írható és újraírható CD-lemez adatai és jellemzői megtalálhatók az író adatbankjában. Mindemellett szabályozzák a lézer erősségét (WPC-technológia), valamint az írási sebességet is és az égetés folyamata során folyamatosan ellenőrzik az éppen megírt korong minőségét.

Természetesen egy ilyen kaliberű íróhoz bőséges szoftvercsomag is jár, ám jelen esetben "csak" az Ahead Nero 5.5 és az InCD lapulnak a dobozban. Megtaláljuk a szokásos körítést is, adat- és audiokábelek, csavarok és egy gyorsútmutató formájában. A felhasználási kézikönyv PDF-formátumban érhető el, számos európai nyelven.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés