Hirdetés

Új, általános célú, 4K-s monitor az iiyama portfóliójában

A friss megoldás a meglehetősen vékony káváinak köszönhetően jó alternatíva lehet többkijelzős rendszerek építésekor.

Az iiyama nemrégiben mutatta be az irodai/üzleti jellegű felhasználási célokra tervezett, 28 hüvelykes monitorját, az irigylésre méltó egyszerűséggel ProLite XUB2893UHSU-nak nevezett modellt.


[+]

A periféria 71 cm-es képátlóval rendelkező IPS panelje 3840x2160 pixelt varázsol elénk natívan 300 cd/m²-es maximális fénysűrűséggel, a kategóriában megszokott 1000:1 statikus kontrasztarány, 60 Hz-es képfrissítési ráta és 3 ezredmásodperces GtG válaszidő kíséretében. Az 1,07 milliárd szín 100 százalékos sRGB és 72 százalékos NTSC színtérlefedettség keretében költözhet a képernyőre, noha a 10 bites színmélység dithering segítségével valósul meg.

[+]

A minden irányban állítható talp az egyirányú pivot funkciót ugyancsak az arzenáljában tudhatja, de persze a 100 x 100 mm-es VESA furatok is kipipálhatók a specifikációs listán, az integrált, 2 wattos sztereó hangszórókkal egyetemben. A fedélzeti csatlakozók sorában egy DisplayPortot, egy HDMI bemenetet, illetve két USB 3.0 és két USB 2.0 aljzatot üdvözölhetünk a kötelező, 3,5 mm-es jacken kívül.


[+]

Az USB-n keresztül gyorstöltést támogató, tipikusan 39,5 wattot fogyasztó készüléket 380 euró körüli összegért találtuk meg az online árlistákat böngészve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés