Hirdetés

46 hüvelykes kijelzőkből épített érintőkijelzős videofalat a NEC

A vállalat a Digital Signage Japan 2011 névre hallgató rendezvényen mutatta be beszédes nevű Multi Touch Wall névre hallgató rendszerét, amely ott nyolc darab üzleti felhasználásra szánt 46 hüvelyk képátlójú kijelzőből állt.

NEC Multi Touch Wall
NEC Multi Touch Wall

Ezek egyenként 1366x768 képpont megjelenítésére képesek, így végeredményül egy 5464x1536 pixel felbontású fal született. A NEC a megoldás előnyeként kiemelte, hogy nagyon vékony kávájú monitorokat építettek be, így a keretek nem zavarták a használatot. Szintén fontos szempontnak tartják, hogy a rendszer egyetlen Windows 7 operációs rendszert futtató PC segítségével vezérelhető a megfelelő alkalmazás segítségével.

Érintőképernyőinek hála különféle interaktív tevékenységekre is használható. A vállalat munkatársai pont emiatt vélik úgy, hogy iskolák, vállalatok, kiállítótermek háza táján hasznos kiegészítő eszköz lehet. Bár a rendezvényen már működőképes verzióval álltak elő, a NEC mégsem szolgált arról információval, hogy mennyibe is kerülne, egy ilyen nyolc, 46”-es egységből álló videofal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Előzmények

Hirdetés