Hirdetés

2,5 hüvelyken újít az ADATA

A gyártó portfóliója belépőszintű SATA SSD-kkel bővül, amik netezős/irodai gépbe akár még jó választások is lehetnek; minden a leendő áraktól függ.

Az ADATA-nak nem áll szándékában elfelejteni a jó öreg 2,5 hüvelykes platformot, és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy hamarosan kapható lesz az SU720-as típusjelzésű, klasszikus formátumban tetszelgő SSD-duójuk. Az 500 GB-os, illetve 1 TB-os kapacitással készülő ketyerék természetesen 6 Gbps-os SATA interfészt használnak, így az adatátviteli sebességek 520/450 MB/s-ig kúszhatnak fel – az NVMe protokoll bevezetésének hála manapság ez még konzumer fronton is már inkább csak a tó feneke, hiszen a SATA eléggé jól definiált korlátokat szab, de az egyszerű hétköznapi felhasználás során abszolút adekvát teljesítménynek mondható.


(forrás: ADATA) [+]

A vezérlő és a NAND flash lapkák mibenlétét balladai homály fedi, a terhelhetőség viszont adott, kapacitástól függően 100, valamint 200 TBW. Véletlenszerű 4K műveletek közben 50 000/65 000 IOPS-t várhatunk majd az újdonságoktól, és az LDPC hibajavítás is a csomag részét képezi.


(forrás: ADATA) [+]

A 3 év garanciával boltokba kerülő tárolókhoz egy ingyenesen letölthető szoftveres pakk tartozik az ADATA SSD Toolbox, továbbá a Migration Utility képében, mely programokkal a meghajtók állapotának felmérése és monitorozása, vagy éppen biztonsági mentések készítése, netán teljes lemezek tartalmának klónozása/migrálása válik lehetővé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés