Hirdetés

144 Hz-es QHD monitor érkezik a ViewSonictól

Egyszerű talp, AMD FreeSync Premium támogatás és remélhetőleg nem túl magas árazás jellemzik a VX2705-öt.

A ViewSonic egy játékosoknak szánt, SuperClear IPS panelt használó monitorral kezdte az évet, a VX2705-2KP-MHD pedig jó árazással nem is lesz majd rossz választás. A 27 hüvelykes, 350 nites, 8 bit + FRC-s panel felbontása 2560x1440 pixel, maximális képfrissítési rátája 144 Hz, mindezek mellé pedig 1 ezredmásodperces MPRT válaszidő és AMD FreeSync Premium támogatás is társul.


[+]

Gamer monitor létére a VX2705 a színtérlefedettség szempontjából is jól áll, a DCI-P3 színtér 96%-át, az sRGB-nek pedig a 131%-át képes megjeleníteni. A hátoldalon egy-egy jack, illetve DisplayPort csatlakozó, valamint két HDMI bemenet sorakozik, ha pedig épp messze lenne a fülesünk, a két darab, egyenként 2 W teljesítményű hangszórón keresztül fogyaszthatunk tartalmakat.


[+]

A monitor talpát nem bonyolították túl, ami a konfigurálhatóság szempontjából negatívum, hiszen csak dönteni tudjuk a kijelzőt, olyan szempontból viszont pozitívum, hogy így is alacsonyabban tartható az egyelőre még ismeretlen vételár – opcionálisan használhatók más tartókonzolok is, hála a VESA 100 furatoknak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés