Hirdetés

Vadonatúj vezeték nélküli egérrel gazdagodik a Zowie kínálata

A hamarosan debütáló, PAW 3395-tel szerelt típus messze a legkönnyebb megoldás a gyártó portfóliójában.

A Zowie nemrégiben egy U2 névre keresztelt, kábelmentes egérről rántotta le a leplet, ami a tavaly megjelent, felemás fogadtatású modelljei után két szempontból is üdítően hat. Az egyik, hogy a konstrukció egy új formával erősíti a cég már ikonikussá avanzsált panteonját, míg a másik a tömeggel kapcsolatos, ugyanis a szimmetrikus, karmos fogásokra kihegyezett jószág a márkatársaihoz képest szokatlanul könnyűre sikerült.


[+]

A 124 mm hosszú, 58-65 mm széles, illetve 32-38 mm magas, ötgombos rágcsáló 60 grammot nyom, és perforációktól mentes burkolatának mélyén végre PixArt PAW 3395 szenzor dolgozik a PAW 3370 helyett. Ahogy azt a vállalattól megszokhattuk, az érzékelő fixált felbontási lépcsőkkel operál, de a klasszikus léptékválasztékot két értékkel egészíti ki a 800 és 1600 cpi közti intervallumban (400, 800, 1000, 1200, 1600, valamint 3200 cpi-s opciók vannak). Bár a termékoldal nem említi a főklikkek alatt megbújó kapcsolók fajtáját, valamiféle Huano borítékolható, míg a görgő 24 fokozattal rendelkezik. A far felé hangsúlyosan kiszélesedő vonalvezetés jó felfekvést ígér tenyerünk tövére (ami a kellőképp kontrollált kezeléshez hasznos adalék claw gripek esetén), és az íves oldalak tovább növelik a stabilitást emelés, illetve repozicionálás közben.


[+]

A cpi-váltás, a Motion Sync aktiválása és a polling rate (125/500/1000 Hz), a debouncing idő (normál/gyors) vagy a LoD állítása természetesen a hason elhelyezkedő indikátor LED-ekkel társított gombokkal történik, miközben az óriási (ezáltal tulajdonképp szinte univerzális) foglalatokban megtelepedett, virgin grade PTFE tappancsok felső példányának közepét kivágták, hogy a mellékelt, irányított vevőegység egyben dokkolóként is funkcionálhasson a mintegy 70 órára elegendő energiát tároló akkumulátor töltéséhez.


[+]

A 2,4 GHz-es rádióval kommunikáló kurzorterelő jelenleg előrendelhető státuszban leledzik, és szállítása február 9-én veszi majd kezdetét. Nem ért bennünket meglepetésként, hogy a vételára elég borsos lesz, hiszen 170 euróról beszélünk, azonban a korábbiakkal ellentétben most nem érezzük azt, hogy kissé elavult koncepcióra épülő eszközt fogunk kapni a pénzünkért. Egy széljegyzetet még megér, hogy a ketyeréhez kétféle, cpi-deviációt csökkentő szenzorgyűrűvel megfejelt talpszettet fognak árulni, amelyek közül a fekete a lassabb, a fehér pedig a gyorsabb siklásra vágyókat célozza.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZOWIE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés