Hirdetés

Zenegép Bluetooth-szal

Az MSI Mega Player 516 egyike azon első mp3-lejátszóknak, amelyek Bluetooth csatlakozással is rendelkeznek. A vezeték nélküli megoldás lehetővé teszi, hogy Bluetooth-szal rendelkező mobiltelefonokon folytatott beszélgetések az MSI Mega Player 516-al felvehetők legyenek. A felvevő gomb megnyomásával a beérkező hívást a zenelejátszó fejhallgatóján hallhatjuk; a készülék OLED-kijelzőjén a hívó száma is megtekinthető.


Forrás: Hardware Mag

A beépített 256 MB kapacitású tároló SD/MMC memóriakártyákkal bővíthető, s így a készülék kártyaolvasóként is alkalmazható. Az MSI Mega Player 516 beépített Li-Ion akkumulátora egy feltöltéssel 15 órányi önfeledt zenehallgatást tesz lehetővé. Töltése a mellékelt töltővel, vagy az USB csatlakozáson keresztül történhet.

A Mega Player 516 beépített FM-rádióval is rendelkezik – maximum tíz adót tárolhatunk el. A készülékkel akár kedvenc adóink anyagait is rögzíthetjük. Az MSI kétféle változatban kínálja a Mega Player 516-ot: Bluetooth-szal 213 euróért, valamint Bluetooth nélkül 193 euróért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés