Hirdetés

Grafikusok és kiadványszerkesztők álma lehet a Xerox Phaser 7800 nyomtató

A percenként 45 oldal fekete-fehér vagy színes oldal kinyomtatására, és maximum 1200x2400 dpi-s felbontású nyomatok készítésére alkalmas Xerox Phaser 7800 a papírok rendkívül széles skáláját képes kezelni, mind tömeg (75 grammtól egészen 350 grammig), mind méret tekintetében (maximum SRA3), de vastag médiára – ami lehet egy könyvborító vagy naptár – és nem-szabványos méretekben is képes nyomtatni. A nyomat elkészítése a Hi-Q LED nyomtatótechnológiával és alacsony olvadáspontú EA tonerrel történik egy hőtakarékos festékolvasztási eljárással. Ez a kisebb beolvasztási hőmérsékletnek hála kevesebb energiát igényel és a bemelegedéshez is elegendő 15 másodperc.

Xerox Phaser 7800DN
Xerox Phaser 7800DN [+]

Az 1,33 GHz-es processzort, alapkiépítésben 2 GB memóriát és 160 GB-os merevlemezt tartalmazó Phaser 7800 az X-Rite és az Adobe PostScript 3 technológiákra épülő PhaserMeter színhelyesség-mérő eszközt használja, mely minden egyes nyomatnál garantálja a színhelyességet, így komolyabb felhasználási területeken – mint például grafikai tervezés – is bevethető.

Az X-Rite PhaserMeter csak a 7800GX-hez jár, a DN és DX konfigurációknál csak opcionális.
Az X-Rite PhaserMeter csak a 7800GX-hez jár, a DN és DX konfigurációknál csak opcionális. [+]

Ebben segít még a beépített automatikus duplex egység, valamint az is, hogy kimeneti tálcájához opcionálisan háromféle munkabefejező modul kapcsolható, melyekkel füzetek, valamint hajtogatott, vagy lyukasztott összefűzött kiadványok is készíthetők a kinyomtatott anyagokból. Az alapkészülék, azaz a Phaser 7800DN papírtálcájának kapacitása maximum 620 ív, míg a kiegészítő papírtálcával ellátott 7800GX 2180 darab, a 7800DX fiókja pedig 3140 lap tárolására képes. A nyomtatók havi terhelhetősége 225 000 oldal.

Xerox Phaser 7800 munkabefejező modullal
Xerox Phaser 7800 munkabefejező modullal [+]

A navigáció színes érintőképernyő segítségével történik, valamint ezen követhető nyomon a toner állapota és a sorban álló nyomtatási feladatok, de a távoli nyomtatás során is minden állapotinformációt eljuttat a felhasználó számítógépére.


[+]

A csatlakozás Gigabit Etherneten, USB 2.0-s csatlakozón keresztül valósítható meg, de az opcionálisan megvásárolható IEEE 802.11b/g/n-es szabványú Wi-Fi modulon keresztül lehetséges. A termékek árát egyedi ajánlatkérés útján juttatja el a Xerox az érdeklődőknek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés