Hirdetés

Szeptemberben lesz hivatalosan elérhető az Xbox One Magyarországon

A Microsoft bejelentette, hogy szeptemberben Magyarországra is megérkezik az Xbox One. A konzol hazánkban hivatalosan még nem kapható, de az Európai Unió szabályait kihasználva már több cég is behozza külföldről, hiszen ez jogilag lehetséges. A Microsoft azonban az egyes országokban elstartolt termékeiért saját garanciát vállal, így egy most megvásárolt Xbox One konzol esetében garancia ugyan létezik, de az adott bolttal kell elintézni, ha valami probléma merül fel. Mindezek mellett a redmondi óriáscég általában a szolgáltatásokat is az adott országra hangolja, így valamilyen szinten érdemes kivárni a hivatalos startot.

Magyarország szinte ugyanazt a csomagot kapja, amely külföldön is elérhető, ám pár szolgáltatás azért lehet, hogy hiányozni fog. A kézikönyv szempontjából nyilván számítani lehet a magyar nyelvre, de maga a konzol, illetve a Kinect szenzor, valamint a játékvezérlő nem változik. A konzol hazai premierjével párhuzamosan a Microsoft a kiegészítőket is elkezdi forgalmazni, de ez szintén nem meglepetés.

Hazánk mellett egyébként még Csehország, Dánia, Dél-Afrika, Hollandia, Írország, Japán, Lengyelország, Oroszország, Svédország és Törökország kapja meg szeptemberben az Xbox One konzolt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés