Windows blog: Windows Store a Best Buy áruházaiban

Észak-Amerikában már sikerrel működik a Microsoft saját bolthálózata, melyben immár 68 bemutatóterem tartozik, de most a redmondi vállalat új szintre emeli az offline (és online) értékesítést. Stratégiai együttműködésre lépett a Best Buy áruházlánccal, melynek keretében az Egyesült Államokban ötszáz, Kanadában további száz Best Buy áruházban alakítanak ki Windows Store részleget.


[+]

A Windows Store jól megkülönböztethető stílusban berendezett, 140-200 négyzetméteres területet foglal majd el, de emellett megmaradnak a Best Buy áruházak egyes részlegein a Windows és Microsoft standok, illetve a korábban említett saját Microsoft boltok is. A Windows Store-ba lépve előbb a legfrissebb újdonságokkal találkoznak majd a vásárlók, lesz külön Surface bemutató, de más gyártók notebook, tablet, convertible vagy éppen okostelefon termékei is helyet kapnak, és a kiegészítőkről sem feledkeztek meg.


[+]

A bolt legérdekesebb része az Solutions „megoldások” terület lesz, ahol valós élethelyzetekre kínálnak megoldást, jól képzett tanácsadók segítik majd a vásárlókat a megfelelő eszközök kiválasztásában és azok összehangolásában. Ráadásul nem csak a Best Buy boltokban, hanem annak honlapján is kialakították a Windows Store területet.

Előzmények