Windows blog: letölthető az új Office előzetese

A Microsoft hétfőn, helyi idő szerint délután három órakor jelentette be az Office programcsalád új verzióját, melynek már elérhető a felhasználói előzetese.

Az eddig Office 15 néven emlegetett csomag számos újdonságot hoz magával, melyek közül a leglátványosabb a kezelőfelület idomulása a Windows 8-ból ismert Metro felülethez, lévén hogy magát a külsőt az érintőképernyővel történő használatra is alkalmassá tették. Emellett a szoftver nagy mértékben támaszkodik online szolgáltatásokra, így könnyebben és egyszerűbben menthetünk SkyDrive tárhelyünkre, munkánkat számos közösségi oldalon keresztül megoszthatjuk ismerőseinkkel, illetve az egyes készülékek közötti munkamenet-szinkronizáció is gyorsabb és zökkenőmentesebb lett a korábbiakhoz képest. Nem mellékes, ámde várható újdonság még, hogy az új Office támogatja az ARM-alapú rendszereket is, így a tabletekkel való kompatibilitás is adott.

További részletekkel és beszámolókkal hamarosan jelentkezünk, addig is az érdeklődők az alábbi linken szerezhetik be az ingyenes tesztváltozatot.

Inarus

Azóta történt

Előzmények