(Frissítve) Windows blog: a Jövő adatközpontja – szakmai konferencia

A Microsoft Magyarország System Center 2012 és SQL Server 2012 témakörökben szervez ingyenes – de regisztrációköteles – konferenciát, mely egyúttal a Windows 8 Server Beta változatának hazai bemutatója is lesz. Az április 25-ei rendezvény résztvevői hazai szakértők előadásában ismerhetik meg a szerverplatform új komponenseit, az adatközpont elemeit, illetve a virtualizácós és rendszerfelügyeleti technológiákat.

A látványos szakmai előadások Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója által tartott megnyitó után két külön teremben tekinthetők meg, az SQL Server 2012 területeinek bemutatása, valamint a rendszermenedzsment és virtualizáció témája köré felfúzve.

„Áprilistól már mindenki számára elérhetővé válik a System Center 2012 és az SQL Server 2012 végleges változata. Mindkét termék számos új funkciót, tulajdonságot kapott: a System Center 2012-ben egyebek mellett a virtualizáció, a privát felhő, a szolgáltatásfelügyelet és az eszközfelügyelet újult meg. Az SQL Server 2012 esetében az önkiszolgáló üzleti intelligencia, az adattárházak, a magas rendelkezésre állás, az üzemeltetés és a teljesítményhangolás kap majd hangsúlyos szerepet. A konferencián kiemelten foglalkozunk a Windows Server “8” bétájával is, amely a legfontosabb, legjelentősebb újdonságokat felvonultató szerver operációs rendszer lesz a Windows 2000 Server megjelenése óta” – fogalmazott Polner Tamás, a Microsoft Magyarország Szerver Üzletágának vezetője.

Az esemény időpontja tehát 2012. április 25., szerda, 9:30-tól 17:00 óráig, azonban a regisztrációs belépés lebonyolításához érdemes már 9:00-ra ott lenni a helyszínen, ami nem más, mint a Lurdy Ház Palace mozi része (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.). A részletes program és az előzetes regisztráció ide kattintva érhető el.

Frissítés: A helyszíni eseményre történő regisztráció lezárult, azonban a fenti linken minden érdeklődőnek lehetősége van a konferencia online streaming adáson keresztüli megtekintésére.

Inarus

Azóta történt

Előzmények