Hirdetés

Winchesterhűtők a Cooler Mastertől

A Cooler Master új merevlemez-hűtője, a Cool Drive 6 (LHD-V06) alumíniumból készül a jobb hőleadás érdekében, és egy 44 mm-es ventilátort tartalmaz, amelynek légáramát úgy irányítják, hogy mind a winchester házát, mind az alján található chipeket megfelelően hűtse. A gyártó példája szerint egy 3,5 hüvelykes merevlemez motorja 56 fok helyett 38, memóriachipje 72 helyett 42, háza 51 helyett 36 fokos hőmérsékleten tartható egy standard rögzítésű winchesterrel szemben.

A rack egy LCD-kijelzővel is rendelkezik, amelyről a meghajtón kívül további mérési pontok hőmérsékleti adatai olvashatók le, és négy külső ventilátor fordulatszáma is szabályozható. A Cool Drive 6-hoz Windows és Mac OS operációs rendszer alatt alkalmazható szoftver is jár monitor- és szabályzófunkciókkal. A rekesz ezüst és fekete színekben kapható mintegy 21 000 forintos kiskereskedelmi áron.

A Cool Drive 5 (LHD-V05) szintén alumíniumból készül, és szabályozható fordulatszámú ventilátort tartalmaz. Különlegessége két analóg kijelzője, melyek hétféle színnel világíthatók ki. A rack ugyancsak ezüst és fekete színben érhető el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés