Hirdetés

70 hüvelykes LCD modellel készül a CES-re az olcsó tévék nagykövete

Bár a CES csak január elején kezdődik, a gyártók közül néhányan már elkezdték csöpögtetni az infókat a bemutatásra kerülő termékekkel kapcsolatban. Így tett a Westinghouse is, amely a hírek szerint többek között egy tévével és egy Bluetooth technológiát használó soundbarral készül az amerikai kontinens legnagyobb tech show-jára.

Westinghouse UW70T9VZ
Westinghouse UW70T9VZ

A vállalat bár Európában és Magyarországon sem ismert túlzottan, meghatározó szereplője az Egyesült Államok piacának. Az innováció helyett az olcsó árra helyezik a hangsúlyt, így nagy csodát nem kell várni az új termékektől. A standjuk nagy durranásának szánt UW70T9VZ egy LED háttérvilágítású, hetven hüvelyk képátlójú, és Full HD felbontást kínáló LCD tévé. A modell állítólag 120 hertzes képfrissítési rátával operál, és nyolc ezredmásodperc a válaszideje, azaz ebből is látszik, hogy egy erősen alsó-középkategóriás darabról lehet szó. Viszont a mérete miatt mindenképp érdekes, hiszen ez már azt jelzi, hogy a kimondott óriások között is elérhetőek lesznek a viszonylag olcsóbb darabok is.

Azzal, hogy egy hangprojektort is kiállítanak, nyilván próbálnak reagálni a trendekre, bár a 2x12 wattos maximális kimeneti teljesítmény nem sok jót sejtet. Ezzel biztos nem leszenek képesek megteremteni a virtuális térhangzást, de legalább elmondhatják, hogy ez is megtalálható a kínálatukban. A részletes technikai specifikációk, valamint az árak még váratnak magukra, de valószínűleg nem kerülnek majd vészesen sokba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés