Hirdetés

Wallace és Gromit a Southparkba költözik

Az igényes kidolgozású Southpark tulajdonosa, a Shockwave és az animációs kisfilmjeiről ismert Atomfilms összedobják, amilyük van. A közös vállalat site-ja egyesíti eredeti portáljaik minden eddigi előnyét, interaktív játékokat, animációkat és zenéket kínál majd az odalátogatóknak. (Az eredeti oldalakra érdemes egy pillantás erejéig ellátogatni, mert nagyon aranyosak.) A Chicken Run, Wallace és Gromit megalkotója, David Lynch és a Southpark megálmodói, Matt Stone és pihent barátja, Trey Parker eddig összesen 30 millió regisztrált látogatót tudhatnak magukénak. Az egyesített vállalat, amelynek központja San Fransiscoban lesz, mindenfajta médián keresztül, állítólag 150 millió ember agyát fogja ingerelni.

A közös vállalatban a két cég a Shockwave javára 3/7 arányban osztozik. A szerződést a jövő év első negyedévében kötik meg, az új vállalat vezetője a Shockwave jelenlegi igazgatója, Rob Burgess lesz.

“Az Atomfilms és a Shockwave a kikapcsolódás egy új formáját juttatják el a fogyasztókhoz. Egyesítve a két cég tudását és energiáját, meg lesz az erőnk, hogy megváltoztassuk az emberek szórakozási szokásait a világ minden táján” – estek ki a szerény szavak Burgess szájából. Beavis és Butthead lenyomta egész Amerikát, de Burgessnek a világ nem elég.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Hirdetés