Hirdetés

A gyerekeket célozzák meg ezzel az olcsó akciókamerával

A VTech bejelentette, hogy egy kifejezetten a fiatal korosztály tagjainak szánt akció- vagy élménykamerával lép színre. Állításuk szerint a Play Shot fantázianevű terméket direkt úgy tervezték meg, hogy akár egy hat éves gyerek is könnyen boldogulhasson vele.

VTech Play Shot
VTech Play Shot [+]

A kezelését biztos megkönnyíti az 1,4 hüvelykes színes LCD kijelző, illetve a viszonylag nagyméretű gombok. A kifejezetten kicsi (57 x 23 x 57 mm) kompakt kamera az innováció csúcsát jelentő modelleket egy nagyon mély völgyből figyeli. Ugyanis maximum csak 640x480 képpont felbontású AVI videók elkészítésére képes, és a JPG állóképek esetén is be kell érni ugyanezzel a felbontással.

VTech Play Shot
VTech Play Shot [+]

A sportos használathoz átlátszó műanyag tokba kell helyezni, de ilyenkor már a pornak és ütéseknek is ellenáll, és akár víz alá is bedugható. Akkumulátora 150 percnyi működésre elegendő energia eltárolását szavatolja, belső memóriával viszont nem rendelkezik, így a felvételeket microSD kártyára rögzíti. Ez eddig nem hangzik valami fényesen, viszont legalább nem kerül majd túl sokba, hiszen körülbelül 75 dollárt kell érte kifizetni. Bár azért a tudásához képest ez sem kevés, hiszen ennyi pénzért kis szerencsével akár Full HD kamerák is kifoghatóak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • VTech

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés