Hirdetés

A Vizio óriási 4K HDR csúcstévéjének árából egy kisebb mozit lehet venni

Hamarosan érkezik a vállalat abszolút csúcskategóriás, Dolby Vision technológiával megtámogatott 120 hüvelykes tévéje. Duva ára lesz.

A Vizio néhány éve az olcsó, ám kevésbé innovatív termékeiről volt ismert, ám mostanra a helyzet igencsak megváltozott. Az amerikai gyártó egyre több kifejezetten érdekes televízióval lép színre, és ezek közül is kiemelkedik az egyik legújabb készülékük.

Vizio Reference 120"
Vizio Reference 120" [+]

A Reference család legnagyobb tagjába ugyanis 120 (!) hüvelykes képátlójú, 384 egyedi zónára osztott direct LED háttérvilágítású LCD panelt építettek. Az Ultra High Definition felbontású készülék ráadásul megkapta a Dolby Vision által kifejlesztett technológiát, amely akár 800 cd/m² maximális fényerő megteremtését is lehetővé teszi. Ez pedig nagyon jól jöhet a HDR tartalmaknál, amelyek megjelenítése során ez a tévé kiemelkedően, a konkurenseknél jobban teljesít, legalábbis a cég állítása szerint. A 120 hertzes valós képfrissítési rátát produkáló modell egy darabig még biztos nem lesz tömegtermék, hiszen az előzetes információk szerint 130 000 dollárt, azaz körülbelül 36 000 000 forintot kérnek el érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vizio

Előzmények

Hirdetés