Hirdetés

Boltokban a Vizio vékony kávával rendelkező óriástévéje

A Sharp nagyméretű és viszonylag olcsó tévéivel elért egyesült államokbeli sikereit látva a Vizio döntéshozói úgy határoztak, hogy lemásolják a japán gyártó stratégiáját. Ezt tökéletesen alátámasztja az év elején bejelentett, és mostanra boltokba kerülő M801d típusjelzésű termék is.

Vizio M801d
Vizio M801d [+]

A vékony, fémszínű kávákkal és szokatlan talppal megtámogatott készülékbe LED-es háttérvilágítású LCD panel került. Természetesen támogatja a sztereó 3D-s tartalmak megjelenítését, amihez a passzív 3D-s technológiát használja. A 240 hertzes képfrissítési rátával dolgozó modellbe két darab tíz wattos hangsugárzót építettek, maximális dinamikus kontrasztaránya 10 000 000:1, a betekintési szög pedig – a specifikációk szerint – horizontálisan és vertikálisan is 178 fok.

A beépített WiFi-vel ellátott termék megkapta a Vizio okostévés rendszerét, amellyel különféle internetes szolgáltatások, alkalmazások érhetőek el, így például a YouTube, a Picasa vagy az Amazon. A termék már megvásárolható, megrendelhető közel 4000 dolláros áron, ami csak azért érdekes, mert év elején még úgy volt, hogy 4500-at kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vizio

Előzmények

Hirdetés