Hirdetés

Letisztult és olcsó tévékkel támad a Vizio

Az amerikai székhelyű, de tajvani tulajdonban lévő Vizio évek óta a viszonylag alacsony árra fókuszál az innovációs újítások helyett. Ezt a szokásukat az E széria két legfrissebb darabjánál is megtartották, hiszen a készülékek sok technológiai újdonságot nem kínálnak, viszont cserébe olcsók.

Vizio E601I-A3
Vizio E601I-A3

A széria hatvan hüvelyk képátlójú (E601I-A3) tagjáért például csak 999 dollárt kell letenni az asztalra és a 42 colos (E420I-A1) is megvehető már 499 dollárért. Az Edge LED háttérvilágítású LCD tévék a Full HD felbontás megjelenítését lehetővé teszik, viszont a 3D tartalmak már kifognak rajtuk. A legnagyobb (dinamikus) kontrasztarány 2 000 000:1, a válaszidő 6,5 ms, a betekintési szög pedig horizontálisan és vertikálisan is 178 fok a gyári specifikációk szerint.

Vizio E601I-A3
Vizio E601I-A3

A 120 hertzes képfrissítési rátával dolgozó készülékekből a nyílt böngésző hiányzik, de azért egyes internetes tartalmak (így például YouTube, Faceboook, Twitter, ESPN, stb.) közvetlen elérését lehetővé teszik. Az integrált SRS StudioSound névre hallgató eljárás, pedig állítólag még a térhatású hangzás megteremtését is biztosítja, bár erre azért a két 8 wattos hangsugárzó ismeretében azért nem vennénk mérget. Kinézetükben igazodtak az aktuális trendekhez, azaz jelentősen lecsökkentették a kávák vastagságát, ami határozottan jót tett a kinézetüknek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vizio

Előzmények

Hirdetés