Hirdetés

Egy véletlen medencébe esés nem fogja téglázni a Tronsmart kültéri hangszóróját

A sztereó párosítást lehetővé tévő, Bluetooth interfészes modell egy töltéssel körülbelül fél napig képes biztosítani a talpalávalót.

A Tronsmart nemrégiben bemutatta új zászlóshajóját a kültéri Bluetooth hangszórók szegmensében, amely a T-szériás megoldásainak legfrissebb variációjaként érkezik, és a T7 nevet kapta.


[+]

Az IPX7-es szinten vízálló, hangokat 360 fokban sugárzó szerkezet 5.3-as Bluetooth protokoll segítségével kommunikál a forrással, és mintegy 18 méteres hatókörrel rendelkezik. A 30 wattos teljesítményű eszköz a 60 és 20 000 Hz közti frekvenciaválasz-tartományban dolgozik, és ha beszerzünk belőle még egyet, akkor élvezhetjük a sztereó párosítás előnyeit, amennyiben úgy tartja kedvünk.

[+]

A két magassugárzóval és egy mélynyomóval szerelt henger oldalán sorakoznak a médiavezérlők, a tetején található hangerőszabályzó tárcsa tövében pedig egy vékony fénycsík fut körbe, amely négy effekt (szivárvány, körözés, lélegző, ütemre változó) megjelenítéséhez kompetens.

[+]

A hangfájlokat nem csupán wireless, hanem TF (TransFlash) memóriákártyával is "megetethetjük" a 216 mm hosszú, illetve 78 mm átmérőjű, SBC hangkodeket használó ketyerével, ami a telepeiben tárolt, legfeljebb 12 órára elegendő kakaót nagyjából 3 órás töltéssel tudja felvenni az USB Type-C portjának (no meg a csomagban mellékelt kábel) közreműködésével.


[+]

A beépített mikrofonnak hála támogatott a Siri, a Google Assistant, valamint a Cortana hangvezérlés, miközben a különböző equalizer beállításokkal ugyancsak elbíbelődhetünk egy applikáció közbeiktatásával, és ebbe beletartozik az egyéni paraméterezés készítése is. A már rendelhető termék vételára valahol 25-30 000 forint környékén alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés